måndag 30 april 2012

Färg!

 
 Just nu är jag inne i en period där jag jag gillar färg. Gärna gul, orange och rött. Antar att det är nu när solen börjar titta fram och man får helt plötsligt vår och sommarkänslor. HM´s fina ljus är helt klart prisvärda. Enkelt och billigt sätt att piffa till lite här hemma!

lördag 28 april 2012

En rabattkod!

Passa på att klicka in på Atmosfärs Diversehandel för fram till den 1 maj har ni 20% på hela köpet om ni anger koden Inredningsgalen. Detta gäller även på rea varor, så passa på! Det var här jag köpte den fina pläden som  ni ser på bilden, men har finns massor av fint att välja mellan.

fredag 27 april 2012

360 grader!

 


Här har ni vårt vardagsrum från alla vinklar och vrån. Ett rum som numera är ljust och fräscht, så var inte fallet när vi flyttade in. Mörka tapeter, träpanel i taket och ett uterum som tog allt ljuset. Men det gick att fixa till och resultatet är vi mer än nöjda med. Soffan är en trogen Ikea Göteborg, hoppas den håller för alltid för skönare soffa finns inte. Har försökt piffa till det lite här inne med hjälpt av lite färgade kuddar och ljus. Det är det bästa med en svart/vit bas här hemma, det är så enkelt att göra om och lägga till färg.

onsdag 25 april 2012

Ibland blir det värre först!

 
 Ja ibland blir det helt enkelt mycket värre först innan det blir bättre. Ett bra bevis på det är vårt kära hus för tillfället. Ser inte klokt ut! Nya fönster och nytt tak, men resten ser inte så kul ut. Dags att ta tag i saken och fixa utsidan. Vi gräver upp en bit av trädgården, där de förra ägarna har satt en himla massa blommor, här skall läggas singel istället, lättskött! Fasaden ska putsas till och målas och vi håller på för fullt med att byta ut de gamla källarfönstrena till glasblock. Som sagt, ibland måste det blir värre innan det kan bli bättre. Längtar dock tills det är bättre!

måndag 23 april 2012

 
Har nyligen blivit moster för första gången och den lilla sötnosen ser ni på bilden, en pojke som heter Grabb. Den fina pläden från Gripsholm har jag klickat hem från Atmosfärs Diversehandel, en super fin webbutik med massor av fin att välja mellan. Tyckte denna kunde passa fint i både spjälsängen och i vagnen nu till våren.


fredag 20 april 2012

Gör som jag!

Man vill inte missa denna fina tävling som tjejen med bloggen Familjeliv har just nu! Inte jag i alla fall. Mina bästa vänner bor i Helsingborg och det hade varit toppen att stanna över en natt och hinna med både shopping, umgås och mysa med sambon. Så jag är med och tävlar!

fredag 13 april 2012

Fredagen den 13!



Sitter och funderar om man vågar sig ut idag, är ju trots allt fredagen den 13 idag! Återstår att se vad dagen har att erbjuda. För en av mina tävlande är denna dagen en tur dag, då jag lite senare idag kommer dra en vinnare av det fina kuddfodralet. Bjuder idag på bilder från min hall. Har målat om min fina renhorn, från vitt till svart. Skulle helst vilja ha det som det skall vara, men när jag köpte det var det redan vitmålat. Tycker dock att det gör sig bättre på väggen nu när det är svart!
Ett stort GRATTIS till Villa tretton som vann kudden!

onsdag 11 april 2012

Favis plats!



Favis platsen för sambon och Lufsen är framför brasan halvsovande i schäslongen från Ikea. Håller med, den här super härlig att ligga på. Nu när vintern är slut och våren börjar komma brukar jag ta bort den härliga renfällen och ha lite färgglada kuddar här i stället. Men eftersom Lufsen envisas om att hoppa upp och lägga sig här, tvingas jag nu till en nödlösning och min fina Anna O pläd får vara min räddning. Den är lätt att tvätta och här syns inte märkena från vår busiga lilla hund och hans smutsiga mage och tassar.

tisdag 10 april 2012

Dukat och klart!



Firade min och sambons födelsedag nu i påskhelgen. Här ser ni min enkla dukning. Lite ljuslyktor från Tine K, servetter från samma märke och enkelt vitt porslin -är min grej!

fredag 6 april 2012

Tävling!



I går visade jag er de ursnygga kuddarna jag beställt från Flowerfield Design och nu har ni chansen att vinna en. Den fina kudden med texten på bilden kan bli er. Gå bara in på Flowerfields hemsida och kolla runt vilken er favorit text är och lämna en kommentar här. Vill ni har större chans att vinna, så länkar ni till tävlingen. En vinnare dras nästa fredag!

torsdag 5 april 2012

Vårens färger!



Vårens färger går i gult och rött här hemma. Tycker det passar till allt det svart/vita vi har i huset. Mina elefantkuddar har fått tillökning och denna gången är den är solgul sak som lyser upp vardagsrummet. Precis som de andra två är den hemklickad från Flowerfield Design, en super fin sida där ni kan beställa massor av ursnygga kuddar i tyger från Svenskt Tenn.

onsdag 4 april 2012

Ännu ej klar!



Jag är inte helt klar med mitt arbetsrum. Har lite målning kvar, dörrar och lister ( varför är det så tråkigt att måla just sånt??) och lite piff oxå. Behöver en stor ram från Ikea till mitt foto som skall hänga på vägen. Men jag skyndat långsamt!

tisdag 3 april 2012

Förändring!



Lite förändring är alltid bra och just nu pågår det förändring i vardagsrummet. Inga större händelser, men det kommer att märkas ändå. Återkommer med bilder!

måndag 2 april 2012

Inte dumt att fylla år!



Nä det är aldrig fel att fylla år. Fick väldigt fina presenter och så klart pengar till min Ipad. Den här fina väskan i läder fick jag av svärföräldrarna. Precis i min smak, enkel men ändå lite kul! Så tack!