onsdag 27 juni 2012

På gång!

 

I början av året såg jag ett ursnyggt soffbord i en inredningstidning och sen dess har jag inte kunnat sluta tänka på det. Som tur har vi en vän som är superduktig på det där med stål så nu står det här, i alla fall halva bordet. Dem fina underdelen i rostfritt stål väntar på en betongskiva som Kajsa på Enkla Ting skall göra till mig. Skall bli spännande och se hur det hela kommer se ut, hoppas det blir som jag tänkt mig!

måndag 25 juni 2012

Varför?

 
Tyvärr har jag inte någon bra början på min semester, sitter med halsont och en förkylning, varför när man äntligen är ledig????? Ja ja, bara att stå ut och hoppas på att det snart är bort, finns för mycket kul jag vill göra för att ligga här och lata mig. Idag bjuder jag på en bild från altanen, gud vad jag älskar den nu när väggen blivit vit, vilken skillnad! Det fina bordet har vi inhandlat på Ikea.

torsdag 21 juni 2012

Glad midsommar!


Nu har jag semester, tre härliga veckor framför mig. Får hoppas på sol och fint väder så vi kan njuta lite. Huset skall oxå bli fint, ska bli kul att få det klart! Passade på att inhandla en fin fjärilslavendel på vägen hem, kommer göra sig fint i trädgården.
Ha en bra midsommar!

onsdag 20 juni 2012

Ett erbjudande!

Från och med nu och fram tills aug kör jag ett litet sommarerbjudande på ett av mina halsband, nämligen staven på bilden. Ord pris 300.- men just nu 250:- så passa på! Mer om mina smycken hittar ni här!

måndag 18 juni 2012

Det går framåt!

 
En liten förr och nu bild bjuder jag på idag. Jag tror alla håller med mig om att numera är huset betydligt snyggare. Borta är den gula och bruna färgen och det känns så härligt när man tittar på bilderna och inser att vi börjar närmas oss målet. Det är bara att jobba på lite till!

fredag 15 juni 2012

Ett önskemål!

 
Ett par läsare har velat se vårt hus från framsidan och här har ni det. Inte mycket att titta på för tillfället, men vi håller på att ändra på det. Glasblock har vi satt som källarfönster och vi är i full gång med att putsa och måla huset. Kommer bli bra det här!

onsdag 13 juni 2012

Längtan om sommar!

 

En bild tagen innan vi började måla huset på baksidan, innan kaos med andra ord. När jag ser bilden längtar jag till sommaren. Ja egentligen är det sommar nu, men det känns inte så. Har semester om ca en vecka och nu får värmen gärna komma.


måndag 11 juni 2012

Oj oj!

 
Ja här ser ni sanningen om hur vårt hus ser ut just nu, ingen vacker syn! Men nu kan det bara bli bättre!

fredag 8 juni 2012

Trevlig helg!


En liten bild på Lufsen tagen under dagens middagspromenad. Helgen är snart här! Student skall firas idag och i morgon hoppas jag på bra väder för då står målning av huset på schemat.

Trots kyla!

 
Trots det kalla vädret, usch jag har semester om 2 veckor måtte det bli bättre, så blommar i alla fall mina fina pioner. Kan inte låta bli att klippa av dom så fort de slår ut och sätta i en vas här inne. Gäller att njuta av dom så länge det går. Nu är det helg igen och den ägnar jag åt mer hus fix, utsidan skall bli fin!

torsdag 7 juni 2012

Till mormor!

En enkelt present till min snälla mormor. Fler än jag som verkligen gillar dessa söta sommarblommor.

onsdag 6 juni 2012

Bara för att!

 
Ibland är det kul att köpa saker bara för att de är fina. Kanske inte världens mest användbara sak, men ack så fin att titta på och kul att använda när man väl gör det. Går här hemma och pysslar om mina fina Mårbacka och väntar på varmare väder så att jag kan flytta ut dom. Den fina blomstersprutan klickade jag hem från Atnosfärs Diversehandel.

söndag 3 juni 2012

Tillbaka!

 
Ibland behövs det en liten paus, inspirationen fattas liksom och det är inte lika kul att blogga. Men nu är jag tillbaka! Här pågår husrenovering för fulla muggar. En söt läsare ville se bilder från husets framsida. Lovar att visa både förre och efterbilder på hur det hela ser ut.