onsdag 25 november 2009

Jul i mitt hus!


Som vanligt blir det en ganska så sparsmakad jul i vårat hus, är inte så mycket för julpynt.
Två stora vita adventsstjärnor i pappa, en i sovrummet ovanför sängen och en i köksfönstret och en ljusslinga i vas - det är så juligt det blir här hemma.
Sängen har fått vita påslakan och slängd på sängen ligger en grå lammull, mysigt, mysigt!
En liten gran kommer det så klart att inhandlas under nästa vecka. Får se om den hamnar i zinkhinken som vanligt eller om jag hittar på något nytt.
Vad använder ni som julgransfot?

9 kommentarer:

EN INREDOHOLIC sa...

Det låter som det blir nog så vackert :)

Vi har en ful grön - du vet en sådan man INTE vill ha ;)

Hihi..
Kram
jannice

Jenny sa...

Jag sprang på en vit julgransfot gjord i gjutjärn förra året. Och när jag gick tillbaka va dom slut. Ska försöka i år igen och hitta den. Kan nog vara från Bruka design. Snygg va den i alla fall=) kram jenny

♥ Mittvitahus ♥ sa...

Jag har en svart stor gjutgärnsfot som jag haft i många år, men jag är hur sugen som helst på en ny vit stockholm design fot..men men nästa år kanske! Fint med enkla ting till julen, här blir det mycket levande ljus till jul!

hA DET FINT kRAM mIA

Vitt för själen sa...

Det blir en zinkhink här hemma =)
Har lite mani på zinkgrejer!

Matilda / Classic Living sa...

Klart du ska komma upp och hälsa på! Jag lovar att ge dig bra pris :) Gotland tycker jag absolut att du ska besöka. Går allt som jag vill så komer jag att ha en sommarbutik där nästa sommar. De du!

Kram

AK/CanCan sa...

Vi har en julgransfot formad som en stjärna i grönlackad plåt, här tippar ingen gran...

Erika sa...

Har nog tyvärr en vanlig grön plastit under granen. Bästa tipset som jag hittat hittills är dock från IKEAs julbloggar. En tjej hade satt sin lilla gran i en vas, som hon sedan satte julstrumpan SNÖA på! Jättesnyggt!

Matilda / Classic Living sa...

Ja, visst är det en bra ide! Var har din sambos kompis hus? Mina föräldrar har på södra gotland, så det blir på deras tomt sommarbutiken hamnar om mina planer går i lås. Vore ju kul att träffa dig nu efter alla långa mailkonversationer :)
Kram

SOFIE sa...

Härliga bilder!
Snyggt och enkelt, me like :-)

Jag går på samma llinje som du!

Kram Sofie