fredag 27 juli 2012

Ljusa tider och finbesök!

 
Vårt hus är verkligen ljusterapi för kropp och själ. Finns inget bättre än att gå här inne och suga i sig allt ljus. Kanske är det för att jag vet hur mörkt och tråkigt här var när vi flyttade in. Mörka väggar och golv och för att inte tala om uterummet som tog allt ljus från oss. 
Idag vankas det finbesök, det är söta Matilda med familj som har tagit sig från storstaden till oss här i Ystad för ett par dagars mys. Extra kul eftersom Matilda inte har varit här sen vi köpte huset och hade i stort sett inte hunnit med att renovera så mycket. Ska bli kul att höra vad de tycker.

onsdag 25 juli 2012

Ett tips!

 
 Snygg förvaring kan man aldrig få för mycket utav. Som denna fina apoteksburk i glas som jag fyndat hos Atmosfärs Diversehandel. Man kan ha de till så mycket. Här på skrivbordet i arbetsrummet använder jag den till att förvara mitt snöre i. Både vackert och praktiskt!

söndag 22 juli 2012

Min semester!

 

Här ser ni vad jag och sambon har sysslat med på vår semester. Huset är numera färdigmålat och det återstår endast lite små fix, här dock helt slut och är sjukt trött på att klättra upp och ner för den där ställningen. Men fin har det blivit, lovar visa bilder snart!

 PS: Glöm inte att ni kan följa mig på Instagram, där får ni dagliga uppdateringar om vad jag sysslar med här hemma. Jag heter Inredningsgalen1, där hittar ni mig!

fredag 20 juli 2012

My Instagram!




Varför inte följa mig på Instagram så får ni ta del av lite mer bilder av vårt hem och mitt liv. Sök upp Inredningsgalen1 det är jag det!!!

torsdag 19 juli 2012

Sökes!

Finns det någon där ute som bor i Skåne som har en Hemnes klädskåp att sälja, så går det bra att maila mig. Är ute efter det svarta som syns överst men går lika bra med två av de mindre som visas på bilden under. Tacksam för hjälp!