fredag 28 december 2012

Svår möblerat!

Vårt vardagsrum är väldigt svårmöblerat, tack vare att två av väggarna är fönster och den tredje är dörren som leder in i allrummet. Inte så enkelt med andra ord. Sitter liksom lite fast i möbleringen här inne och kan inte komma på något bättre sätt. Tips, förslag???? Alltid kul att förändrar lite, eller vad säger ni?

onsdag 26 december 2012

Har sagt det förr!


Ja, jag har sagt det för, finns inget bättre än Blocket. Här hittar man ofta fina saker och man kan enkelt och lätt sälja av det man tröttnat på här hemma. Ser ni vad som fattas på den vänstra bilden? Jo mina Tolix stolar. Mina fyra svarta Tolix stolar passade jag på att sälja under julhelgen. Den fina med Blocket är inte bara att man får sålt sina saker eller hittar nya, men träffar nya intressanta människor som delar ens tycke och smak. Supertrevliga Ivonne kom och köpte mina Tolix och nu står de så fint hemma i hennes kök. Kul att träffa dig Yvonne! Ni som nu undrar vad skall jag ha här då? Det skall jag ta och berätta, håller på att göra ett sidobord i betong och stål som skall få stå här i hörnan.Mer bilder kommer när det är klart!

onsdag 5 december 2012

Nytt bord!

Senast bordet som tillverkats här hemma skall vidare till Lund. Det är ett betongbord i storleken 60*110. Är ni nyfikna och vill se mer bilder på mina bord är det bara att klicka in HÄR!

måndag 3 december 2012

Så var det jul!

Hyacinter på betongbordet och stjärna i fönstret. Ute ligger det snö och jag har redan skottat två gånger runt huset idag, antar att det är vinter nu och jul. Snön kunde jag varit utan, visst fint att titta på och lyser upp, men skotta är inte min favorit gren och helt plötslig blir det så jobbigt att ta sig fram och tillbaka mellan punkt A och B. Kanske dags att köpa en skoter att dra fram på!