onsdag 19 november 2008

Bara lite bilder!

Idag har mina bilder inget gemensamt utan är tagna lite varstans i huset.
Just nu har jag inget på gång här hemma, konstig nog - jag har ju alltid något på gång. Ja förutom lister som fattas i två rum då, men det kommer.
Börjar känna lite panik för jag har ingen som helst julkänsla i år, villket jag alltid har. Brukar längta efter att få hänga upp stjärnan i köket och att inhandla julklappar och julgran, men inte i år. Får se om de dyker upp så småning om. Kanske är det för att jag har absolut ingen aning om vad jag skall köpa till folk i julklapp, brukar annars har det klart för mig lång innan. Värst är sambon, som har allt och önskar sig inget. Förra året köpte jag ett playstation med Buzz spel, kul i ett par dagar sen har det bara legat där. Så i år vet jag inte. Vet att han hade flippat om han hade fått en Iphone, men shit vad dyra de är, det får vara. Någon som har några tips om vad man ger en sambo som gillar kitesurfing, golf, sitta vid datorn och träna??
Bild: Privat15 kommentarer:

Dalatorpet sa...

Huj ja du det är inte lätt... ska fundera så kanske jag återkommer med ngt bra förslag :-)
men just nu tänker jag på tex en digital fotoram de är så fint med lite fina bilder som växlar efter årstid eller vad du nu väljer?

Björk o Äng sa...

Det där med julklappar är alltid svårt att komma på. Jag har de senaste åren (förutom förra året)köpt efter något tema som jag bestämt sedan tidigare och då har det helt enkelt gått mycket lättare. Exempelvis nåt år hade jag "myspys"-tema (låter lite fånigt faktiskt när jag skriver det så här, men var uppskattat) och det innebar att jag funderade över vad är "myspys" för mamma eller pappa, syskon osv och det kan ju bli helt olika saker beroende på vem man köper till. Man kan ju göra klappen exklusiv eller budget..vilket man vill :) Så det är alltså mitt tips, hitta ett tema...eller så får du köpa "årets" som jag läste någonstans skulle vara en upplevelse...

kram
Camilla

ps. inga hjärtan i år? dina var så inspirerande förra året ds.

Villa Hemma sa...

Underbara bilder!

Svårt med julklappstips. Min man önskar sig ett litet nintendo (?), sen skall han i sin tur köpa ett Wii till största barnet.... mkt spelande blir det :-D . Fast det blir bra för mig med, är mitt uppe i en planering av kontor/tvspel/gästrum´s bygge :-D

kram

Efwa sa...

Julkänslan... men det är ju långt kvar. mer än en månad =) Ett år satt jag den 23 december utan att ha fått någon julkänsla. Det kan man kalla panik.
/Efwa

Tineling sa...

Ni har verkligen fint hemma!!! Inga tvååringar som stökar ner som hos mig :) Det kanske inte alltid är så där välstädat och fint...eller??? :)

Jag ska ge min sambo vindkläder som han kan ha ute när han ska motionera, gå, leka med dottern osv. Typ överdragsbyxor och jacka som tål lite väta osv. men jag har inte hittat något bra än. Är ju också rätt dyrt.

Brunkullan sa...

Wii med sport spelet kanske? Då rör han på sig samtidigt;)

Eller en liten golfweekend till försommaren på en närbelägen golfbana med fint hotell..Du kan följa. Och när han golfar kan du shoppa;) Om inte du också golfar vill säga!
Svårt det där. Min sambo önskar sig typ strumpor...så kul är han!

Susanne

Radhusdrömmar sa...

Fina bilder! Jag har inte heller den där julkänslan ännu, känns faktiskt lite jobbigt när man tänker på allt som man ska hinna med.
Julklappar är svårt, speciellt till någon som har allt.
Men varför inte ge (årets julklapp) en upplevelse. En övernattning på ett mysigt ställe eller eftersom han verkar vara lite äventyrlig, fallskärmshopp eller liknande?

Kram
Johanna

Anonym sa...

Men Maria, ingen julkänsla? Jag skickar över lite av min, då jag har så det räcker och blir över i år! Jag har redan hunnit baka en omgång med lussekatter som ligger i frysen, kanske ska komma över en kväll med fika och skitsnack? Var ju längesedan vi snackade nu! Kram Marie

www.mariehenriksson.blogg.se

jennie... sa...

Julklappar känns just nu bara jobbigt är nog för att jag inte kommit på nåt bra till nån ännu men mitt i allt julstök så blir du å alla andra fikasugna nu bjudna på adventsfika till min blogg, jag dukar med mitt finaste porslin massor med fika, julpynt, levande eld å massa annat mys.Så titta in på min sida vid första advent eller 1 dec.

Nettan sa...

Snygga bilder!! Har tyvärr inget bra tips..har samma problem själv..kan nästan tycka att det ä lite tragiskt att man alltid har allt och inget man går så där och längtar efter! Det ä ju så himla kul att ge om man vet att det är något som står högt på önskelistan!
Lycka till!..det ä ju ett litet tag kvar än!
Kram Nettan

Hem och Lycka sa...

Nä, du, jag känner igen det där med saknad av julkänsla. I år är det hyfsat bra men om det var förra julen eller förra igen som jag inte kände ett smack! Trist men svårt att råda över..

Likadant känner jag igen det där med männen som inte önskar sig nåt. Kanske en upplevelse? http://www.liveit.se kram

färg o form sa...

Hej Hej!! Roligt att titta in till dig...min julkänsla den har kommit igång den så din sitter nog på lur. Ge din sambo en upplevelse i julklapp, det kanske uppskattas.
Kram Hannah

Alba Linea sa...

oh those white bowls soooo nice!
i never found something like that!
and your pictures are great!
love your blog!
best wishes
diana ;0)

Bitte sa...

Hallå !
Är inne ibland och spanar på din fina sida men tror inte jag lämnat någon kommentar förrut.
Ser att du har de vackra vita skålarna med silverkant. De är så underbara.
Ska kolla vidare lite
Ha en skön helg /Bitte

Fru Bes Blogg sa...

åh vad du har ett underbart fint hem! Så stilrent och fint! Brukar kika in då och då och du har alltid nån fin bild att kika på!


/Fina