måndag 20 april 2009

Vårfin!

Fler än jag som håller på med nedräkning i kalendern tills det är dags för sommar semester? Känns inte allt för lång borta nu. Med lite röda klämmdagar och extra ledighet så kommer semestern närmare och närmare. Har desstuom tagit fyra veckors ledighet i år, för första gången och det känns väldigt lyxigt. Har inga planer på att resa någonstans utan bara ligga på stranden och slappa.
Semester planeras även till hösten en vecka med sol och värme och en vecka NY, hoppas jag på. Fick verkligen blodad tand när vi var där i september förra året, en helt underbar stad.
Trots lite kallare nätter, så är jag fult övertygad om att våren är på gång.
Denna vackra sjal fick jag utav min syster när jag nyligen fyllde år. Perfekt till den korta svarta skinnjackan som jag envisa om att använda, trots att det inte riktigt är så varm ännu. Men snart, snart är det vår!

Glöm inte att deltaga i min tävling om den ursnygga lampan. Tävla gör du här!


Bild: Privat


10 kommentarer:

Våglyckan sa...

Hej!
Jag längtar också till ledighet, sol och värme... Jättefin sjal du har fått.
Ha en bra vecka!
Kram från mig
/maria

rustik charm sa...

Ja semestern kommer allt närmare:) Jag och maken är lediga 6 veckor i sommar och inte mycket planerat heller, känns så skönt.
Kram Kristina

tina sa...

Vilken superfin sjal! Passar ju perfekt nu på våren! :)

My White Cottage sa...

Vilken fin sjal! Förstår att du blev glad för den och jag kan tänka mig att den passar perfekt till din svarta skinnjacka! :)

Visst längtar man till semestern men för min del blir det nog inte mycket till semester denna sommar heller... Har börjat jobba igen (på samma ställe som förra året) och jag kommer nog bara kunna ta några dagar här och där... MEN jag är superglad för jobbet så det är bara att gilla läget!

Ha det gott! Kram Jenny

ak/cancan sa...

Super snygg..vilken syster du har! Ledig i sommar nää då kör jag öppet varje dag i butiken men det är härligt med alla brunbrända och solglada kunder så det blir nog bra ändå..kram ak/cancan

Malin sa...

Jag har en nedräkningskalender som jag rycker lappar av fram tills semestern, gott !!! Det blir Vätterstranden och lite Öland i år. Hoppas på vårvärme snart, kram Malin

karola sa...

ja, jag har nedräkning också...men så mycket att hinna med innan att jag blir stressad av det...hm skall vara borta 3 månader är det tänkt...

Jättefin present!

Anonym sa...

Åh! Fick ha-begär! Snälla avslöja var jag kan hitta en sådan sjal! Kram Helena

Anonym sa...

Godmorgon,jag blev oxå kär i sjalen,passar till min bruna skinnjacka..var finns den att köpa? Ha en bra dag, Katarina

DRÖMHUSET sa...

Så snygg matta, passar perfekt i din fina hall!
Sjalen är verkligen som ett smycke i sig, vilken härlig present.

Kram Sofie