onsdag 23 september 2009

Min stil!

Hittade denna bilden i datorn.
Bilden är tagen när jag just hade målat vårat skrivbord med svart linoljefärg, blev verkligen supernöjd med resultatet.
Gillar bilden för den beskriver min inredninsstil så bra.
Vit bas med detaljer i svart och lite zink/silver.
Hur är din stil?

21 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det härligt när man börjar hitta sin stil. Har tagit och tar tid tycker jag ;)

Har för en tid sen börjat plocka in mer och mer svarta detaljer/möbler i vårt ljusa hem, och tycker nu jag börjar hitta det jag eftersträvar. Det svarta ger lite tyngd åt allt det vita - sen skapar det oxå härliga kontraster, vilket jag gillar!

Gillar insdustristuket men oxå det rena grafiska...
Som sagt, det finns ju massor av härlig inredning att inspireras av och ibland kan det vara svårt att sätta fingret på vad som är den absoluta favoriten. Blir iaf mycket svart här i höst :)

Skön onsdag! / camilla :)

Anonym sa...

PS. Du har annars en helskön stil, som jag gillar skarpt!!

MITT VITA HUS sa...

Åh din stil är jättefin, jag gillar modernt med romantiskt light. Har inte hittat tjusningen med gamla möbler rktigt men jag tycker om att se det på bild så som hos dig. Färgskalan vitt, svart och grått med lite pastell tilltalar mig mycket! Må så gott kram Mia

Anki sa...

Riktigt snyggt skrivbord! Helt underbart vackert!

Malin sa...

din stil är djävulskt snygg om man får använda sådana ord, min stil är svart/vit plus en del ek och caffelatte ( ett rum som börjar bli roligt hos oss är lilla-rummet med garderober i, för där har jag alla målargrejer och det börjar bli färg-fläckar och metallicpigment över alltihop, Philip är redan trött på mitt nya "konstnärsskap" he he)

beate sa...

Er på konsollbord-jakt om dagen, og skulle gitt mye for et som du har! Det var utrolig lekkert. Stilig med litt mørkt til det hvite.

I stua har jeg endel mørke møbler med innslag av hvitt... Tror ikke jeg vil ha alt hvitt. Trives med det mørke i kombinasjon med lyst. Kjøkkenet mitt er vel det lyseste rommet. Synes kjøkkenet mitt kler å være lyst! Elsker innslag av litt farger og det industrielle!

Ha en strålende dag!
Beate

VITA NYANSER sa...

Så fint! Den där bilden beskriver jättebra min stil oxå. Så fint med det vita och något svart till, plus lampan, fårskinnet, ja....skulle kunna ha varit min = )!

Kram l-l

Lila sa...

Du har en grym stil. För mig är det mest vitt och ljusa färger. Men med mer och mer inslag av svarta detaljer. Det blir så bra kontrast.

Kram Lila

DRÖMHUSET sa...

Ja det känns verkligen som man hittat rätt när man ser din blid, så snyggt!
Här smyger det sig in mer och mer svarta detaljer, fast jag funderar på att måla alla väggar vita och vitlasera ekparketten. Måste inviga sambon i det projektet med, så det kan ju ta sin tid *fniss*

Måste fråga vart du köpte din vita DAY-kudde ifrån?

Kram Sofie

Åsa sa...

skulle oxå vilja ha så! Här är det ett saligt "hopkok" ;) Men man får byta ut lite i taget... Drömmen är en ny lägenhet med tapeter och golv som JAG vill ha det... Åsa

Jenny sa...

Hej!
Vad snyggt, jag gillar din stil:)
Själv har jag lite mer lantliga inslag o en del antikt hemma hos mig. Vi bor i ett gammalt hus så det känns som man får anpassa sig lite efter det.

Vad kul att du vill vara med i min tävling!

Ha en jättebra dag,

kram Jenny

Jes/Vita villa vila sa...

Jättesnyggt vännen!

Kram Jes

Classic Living sa...

Du har en fantastik känsla för stil! Jag gillar också det vit/svarta men blandar upp med någon färg för att mjuka upp det lte.

Josefine sa...

Jag gillar din stil väldigt mycket, gillar ditt skrivbord!

millandante sa...

I huvudet är min stil som din! I verkligheten inte riiiktigt...
Underbart skrivbord!

lugnet sa...

Snyggt!!!
Har också svart och vit som bas men älskar färglada utropstecken lite här och var!!, Iform av en tapet, spegel eller annat!!Ha en underbar Helg!!
Kram//ulrica

Kalkstenssommar sa...

Snyggt!
Jag gillar din grafiska stil mycket!

Trevlig helg!

Kram L

Natasha sa...

Det ser riktigt snyggt ut!

Anna sa...

Jag tror itne jag har någon stil, på gott och ont. Jag gillar så mycket olika stilar så mitt hem är nog en ganska blandad kompott. Önskar jag vore mer "stilren" och höll mig till en stil ibland, men det verkar aldrig funka så jag får väl acceptera att jag är som jag är :)

Laura´s sa...

Hittade via ett antal bloggar till ditt, fina smycken! Och snyggt med svart skrivbord! Jag älskar färger, fast basen får gärna vara vit, speciellt när man bor litet som vi! Välkommen att besöka min blogg också, www.prinsessanmeddoftarten.blogspot.com är adressen!

MissStorm sa...

Så fint! Jag suger åt mig och lägger på minnet till kommande rust av kontoret.

Gillar din stil. Men också många andra!