fredag 16 oktober 2009

Höst mys!

Kallt och mörkt, välkommen höst!
En bra ursäkt att få tända lite ljus och krypa upp i soffan och bara mysa.
I helgen är det fullt upp. Bygga på vinden, måla, stansa halsband och röja i trädgården - det är bara att hugga i.
Vad skall ni göra?


12 kommentarer:

Malin sa...

hej, det låter som att du kommer att få en skön helg. Jag ska fira mammas födelsedag med att bjuda mor och far på indisk mat ... får se om det går hem hos dem. Annars blir med ljus, tidningar och thémys hos oss oxå hoppas jag. Kram Malin

Matilda sa...

Det blir mys och jobb för hela slanten. Du var köpte du din vovves hundkorg i bildäck? Fanns det olika storlekar tro? Vill också ha!
Kram Matilda

lugnet sa...

Mysigt!! Här blir det tända ljus och elda i öppen spisen, glas rött och mysa. Sedan konstmässa och middag hos goa vänner!!
Hoppas du får en riktigt Härlig Hösthelg!!
Kram//Ulrica

Inspirera Mera sa...

Vad mysigt! Jag har min lillebror på besök och så ska vi fara på husvisning och kolla på en tomt. Ha en trevlig helg, kram Sandra

Hem och Lycka sa...

Vilken underbar öppen spis!

kram

www.metrobloggen.se/trygg sa...

hejsan första gången jag gör ett besök på din blogg, jag fastnade en bra stund för du skriver bra och din blogg är mycket fräsch och fin, hoppas du får en mycket fin kväll och behöver du ett gapskratt är det bara att besöka min otroligt galna blogg haha ha det bäst mvh den galna mamman

AkH sa...

Oj, där har du att göra! Själv blir det nog lite städning inne (bara lite), förhoppningsvis en promenad om vädret inte blir alltför regnigt och en del mys och pyssel med mina tjejer.
Ha en underbar helg!
Anna-Karin
livetharochnu-akh

Linruz sa...

Tror det är just det jag gillar mest med hösten. Tillfällena att krypa upp i soffan och bara mysa med massa ljus tända.
ha en härlig höst helg.
Kram Lina

AK/CanCan sa...

Visst känns det ok nu när vi har haft en så fin höst.. Butiken öppen som vanligt lördag-sönd. passar även på att fixa med mat och bak. Hanna har fest imorgon (hon är 11 så inga kalas längre..)
Här skall lagas egen glass, kp recept som bara är hur god som helst...Hur blev det med ljustaken? De är riktiga klassiker och jag älskar dem oxå.. Må gott! ak/cancan

blomsterboden i skanör marie sa...

Skönt att höra att fler än en själv har att göra, för min del är det middagar, sprut tagning, jobb, trädgård mm.

Ha en toppen helg
Kramkram Marie

Martina sa...

Helt klart mysigt med höst!:) Passar på att mysa hemma så mkt jag kan på kvällarna! längtar lite, lite efter första snön (och lussekatter) också dock.. ;)

[room] by sofie sa...

Hej vännen!
Helgen har varit bra, blandad med jobb och mys med familjen! Vi har fixat mäklarkontoret, målat, byggt en skilljevägg, tapetserat, satt ny belysning och piffat såklart! Riktigt kul, det var en överraskning till tjejerna idag när det kom till jobbet!!!

Verkar som ni kommit långt med vindsprojektet?! Så roligt med ett rum till :)

Vi hörs snart,
kram Sofie