torsdag 17 november 2011

Krispigt vit!



X antal tvättar med både tvättmedel och klorin så är soffan
som ny igen. Vår hederliga gamla Göteborg soffa från Ikea. Bästa köpet jag någonsin gjort, vet inte hur många år den har på
nacken, räcker nog inte med 10. Lika skön att sitta i och
tack vare Bemz kan man uppdatera klädseln lite då och då,
om nu inte tvättmaskinen skulle räcka till.
Får se hur länge den får vara vit denna gången, vi har
ju som sagt hund!!!

6 kommentarer:

Sofia sa...

Åh, jag skulle också behöva köra en riktig klorintvätt av våra soffor. Har tänkt tanken, men sen har det kommit annat mellan..

Alexandra sa...

Det är såå snyggt med vit soffa.Men jag får bara drömma om det,när barnen är utflugna kanske...

BelovedbyLinda sa...

Jag har också haft den gamle Göteborg soffan ett bra tag nu!! jag tycker faktiskt lika mkt om den fortfarande så det var ett mkt bra köp :D Jag har ju fårskinn på som skyddar lite grann iaf!

Ha en mysig dag!

Kramar Linda

ANNIKA sa...

Jag hade vit soffa när barnen var små och det funka jättebra MEN när vi skaffade hund så var det bara att slänga den.Räckte inte till med varken tvätt eller klorin.
Ha en härlig dag!
kramar ANNIKA

Anonym sa...

Vilken härlig bild, ni har riktigt fint hemma! Stilrent men ändå mysigt och ombonat :) vilket sofföverdrag har du köpt från Bemz? Vi har också en likadan soffa men med mörkare överdrag men nu vill jag byta men Bemz har ju så många olika vita varianter att välja mellan.

Hälsningar Madelene

Maria sa...

Till Madelene!
Vi har soft white i linne, det är super bra kvalite har haft det i snart 4 år, eller lite längre om jag tänker efter. Helt klart värt priset, soffan blir som ny!!!