fredag 13 april 2012

Fredagen den 13!Sitter och funderar om man vågar sig ut idag, är ju trots allt fredagen den 13 idag! Återstår att se vad dagen har att erbjuda. För en av mina tävlande är denna dagen en tur dag, då jag lite senare idag kommer dra en vinnare av det fina kuddfodralet. Bjuder idag på bilder från min hall. Har målat om min fina renhorn, från vitt till svart. Skulle helst vilja ha det som det skall vara, men när jag köpte det var det redan vitmålat. Tycker dock att det gör sig bättre på väggen nu när det är svart!
Ett stort GRATTIS till Villa tretton som vann kudden!

7 kommentarer:

Classic Living sa...

Det är sååå fint hemma hos er! Längtar ner till er och vackra Ystad. Hoppas att vi har möjlighet att komma ner i sommar.

Stor kram

jennifer sa...

hej maria!
ja det har du rätt i. svart blev nog bättre.
fiiin hall!!!
ha en underbar helg!!!
kram//jennifer

Anonym sa...

Hej!
Tycker att du har en fin blogg och ett jättefint hem.
En sak som jag alltid tänker på när jag besöker din sida är att du inte skriver särskilt bra. Med det menar jag att du särskriver. Det hade varit mycket roligare att läsa om du hade skrivit ordentligt. T.ex. tur dag och favis plats. Sätt ihop dessa två ord så blir det rätt, turdag.
Kanske ett litet tips bara.
Ha en härlig fredag och helg!

/Isa

Anonym sa...

Tycker det blev jätte snyggt när du målade det svart.

Eva

Maria sa...

Till Isa, vet att jag särskriver o är urdåligt på det, ser inte mina fel. Hoppas du kan bortse från mina fel, jag har bloggen som en dagbok för mig själv och tänker inte så mycket på varken stavning eller vad som är rätt eller fel. För mig är bloggen en hobby, hoppas du tycker det är ok och ändå vill titta in hit!

Maria

♥ Villa Tretton ♥ sa...

TACK snälla rara du:)
Jag är såå glad!!!

Nu mår jag genast mycket bättre..;)

Du har ett så vackert hem..väldigt inspirerande:)

Ha en fortsatt fin kväll
Kraam Susanne

Hemma på Sjuan sa...

Hittade hit via Villa Tretton, vilken fin blogg du har. Jag gillar oxå svart och vitt i inredningen. Mycket snyggt hemma hos dig!!
Svårt med golven bara, här har vi två ljusa vovvar :)
Ha en bra söndag! Kram Suss