onsdag 5 december 2007

Ett litet smakprov!

Var som sagt på glöggparty igår hemma hos en kompis.
Vi har många tjejer och som vanlig hade vi jättekul. Värdinnan hade dukat upp med hemmabakade lussekatter, chokladbollar, glögg, julmust, russin, nötter, pepparkakor och ost. Allt som hör julen till.
Visade igår julklappen som jag skulle ha med mig, i den enkla vita ljus och ett hjärta i plåt som man kunde hänga i granen eller på väggen.
När vi väl hade ätit var det dags för julklappsleken. Alla satt i en ring och slog med tärningen, en etta eller en sexa så fick man ett paket. När alla julklapparna var utdelade, sattes klocka på 20min och nu gällde det att snabbt slå tärningen och fick man en etta eller en sexa så kunde man sno ett paket ifrån någon annan. Så roligt har jag nog inte haft på länge! Ett tag hade jag fyra paketer, men en hal minut senare satt jag där utan en enda.
När väl tiden var ute hade jag faktiskt en paket kvar. Fick två söta keramiktomtar att hänga i julgranen. Jag kan varmt rekomendera julklappsleken till er alla.

Som ni alla vet så är äntligen vårat badrum klart. Inget mer spolande med hjälp utav en spann eller duscha hemma hos mamma och pappa. Det känns så härligt att kunna stänga dörren om sig och lägga sig i ett varmt bad. Ganska stor skillnad på det nya badrummet, här är allt ljust och vitt, helt underbart.
Har lovat lite bilder och här nedan kommer ett litet smakprov på hur det ser ut idag.

Bild: Privat
Bild: Privat

Bild: Privat
Engelskt vitt kakel, med vit vask och balandare i från Ifö. Handdukarna från Lexington och ett underbart pumptvål med fikon doft.
På bilden syns även mitt gamla badrumsskåp som jag tog med mig i flytten hit. De enkla krokarna i svart är ifrån Åhlens, köpta för ett antal år sedan. De har sedan legat i en låda och väntat på att få komma till användning. Är fortfarande på jakt efter en snygg, enkel, stilren och svart toalettrullshållare. Har fortfarande inte hittat något jag gillar.
Har ni några tips?

13 kommentarer:

Anonym sa...

Otroligt fina badrumsbilder!

Jessica
http://invited.blogg.se

Vårt lilla hem sa...

Åh så fint och fräsch det ser ut! Härligt med nyrenoverat! Jag gillar krokarna till de härligt handdukarna!
Vi har just renoverat vårt badrum också, eller rättare sagt duschrum, och de var såå skönt när vi var klara och äntligen kunde duscha och gå på toaletten hemma igen!! :)

Ha en fin dag!

Kram, Jenny

Anonym sa...

Så fint det ser ut! Vad är det för typ av badkar ni har satt in? Jag tror att erat handfat är likadant som vårat. Lite kantigt, men inte helt fyrkantigt.

Anna - På landet Mot skogen sa...

Vad kul det låter med glöggparty! Vi säger varje år att vi ska ha glöggkväll med vänner, men det blir aldrig av, det är så svårt att hitta tiden i december... Badrummet ser jättefint och fräscht ut!

Anonym sa...

Tack för ditt fina inlägg på min blogg, jag blev jätteglad. Vilken fin blogg och vilket härligt hem du har. Jag såg att du har en sån söt Cocker-pojk´, jag har en röd Cocker-flicka (det ligger en bild på henne på min blogg).
Vi ska på husvisning....i morgon i din stad, spännande!

Kram
Liviro

Anonym sa...

Vi ska titta på 2 hus, ett på Bellevue och ett en bit utanför stan. Kanske skulle det vara bra att bo centralt så jag slapp att skjutsa mina barn på alla deras aktiviteter som jag gör idag, men samtidigt är det dyrare hus i stan, svårt val. Idag bor vi ca 1 mil ut på landet.
Det kan jag förstå att man får se allt mellan himmel och jord i dit jobb!
Våra cockrar önskar nog att de var släthåriga istället, eller hur? Hon som trimmar min sa idag att vissa individer av rasen har jättesvårt att tolerera trimmningen. Det kändes skönt att höra för så som jag har kämpat med borste och klotång utan framgång.

Kram

Lilla Blanka sa...

Ojojoj vad fint det ser ut, så fräscht!!!
Gillar Lexington oxå :)
Kram
Mia

Karin i Villa Grå sa...

Hej och tack för den snälla kommentaren!

Vilket otroligt snyggt kakel, jag skulle GÄRNA ha likadant i våra badrum. Det vore spännande att se resten av badrummet också!

Sov så gott!

Karin

Färjtorp sa...

Hihi det lät som en rolig julklappslek!!
Vilket härligt badrum ni verkar ha. Det blev kanon!
Kram.

Elisabet sa...

Jag har oxå bytt till blogspot.men har lite bökigt på min sida än.
vilken rolig lek , den ska jag komma ihåg till vår lilla Julafton med kompisar
Tilde

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Fint, vitt, frächt......toppen!
Kram Pernilla

Tea Kristin sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! :) Så fint badet ditt er - elsker stilen!

NICOLINAS BONING sa...

Jag håller ögonen öppna för en enkel svart toapappershållare...jag lovar att höra av mig om jag ser den som du vill ha;-)
Vad fräscht det blev!
Jag förstår att det är skönt att vara där inne nu för tiden.
Kramar/Birgitta