söndag 2 december 2007

Jar har bestämt mig!

Jar har bestämt mig, efter mycket tänkande, grubblande och tjatande till samon, så har jag äntligen tagit steget fullt ut. Numera hittar ni mig här på blogspot i stället för blogg.se. Ni kan fortfarande se alla mina gamla inlägg som ligger länkade här i sidan under tidigare inlägg. Jag hoppas verkligen att ni som brukar hälsa på mig fortfarande lyckas hitta hit och ett varmt välkommet till alla nya läsare.

Helgen har som vanligt farit förbi med raket fart. Är det bara jag som känner så här, eller har ni alla den känslan? Har dock hunnit med en hel del som jag tänker berätta om under veckan som kommer. Har även tagit bilder på badrummet som äntligen stå klart, är hel nöjd. Ni får titta in under veckan så kommer jag att visa lite bilder.

Hoppas ni alla har haft en trevlig och mysig första advent. Själv sitter jag och väntar på att sambon skall komma hem ifrån jobb, så vi kan mysa lite. Har knappast sett honom på hela helgen. Blir tyvärr så när man jobbar i butik, då julen nalkas jobbar de både lördagar och söndagar, ur trist! Själv är jag glad att jag inte jobbar i den branschen längre.

Bild: Privat

7 kommentarer:

Anonym sa...

HEEEEJ! hoppas att du har haft en trevlig 1:a advent!
du måste kika in mitt senaste loppisfynd! skojar du att jag är lycklig????

väntar med spänning på badrumsbilderna!

nu blir det glögg!

kram Petra
http://petraodaniel.blogg.se

Anonym sa...

Jag ändrar länken till blogspot istället. Hoppas att ni har hft en skön helg trots mycket jobb.

Lilla Blanka sa...

OK jag uppdaterar min länklista :)
Härlig bild!
Kram vännen
Mia

n o r d i n g å r d e n sa...

Välkommen till blogspot!! En mycket vacker och stilren adventsljusstake du har!! Mari.

Fredrik / Vit design sa...

Hoppas du kommer trivas i nya bloggkostymen nu då, jag har uppdaterat mitt bokmärke. Kramkram

Lisa sa...

tja!har du gjort adventsljussiffrorna själv? de är fina iaf. Jag tycker om att se folks adventsljusstakar...det finns så mycket man kan göra. kom gärna in till mig och säg vad du tycker om min ljusstake:)/lisa

Inaktiv gammal blog sa...

Hej! Även jag väntar med spänning på ditt nya "engelska" badrum såklart :-D
Och nä kära du, det är inte bara du som känner att tiden rusar iväg! Ju närmre jul - ju snabbare går dagarna känns det som. När man i oktober kände att man hade all tid i världen så sa det plötsligt bara "smack" o så var hösten över och julpaniken knackade på dörren igen. Julen e mysig som attan men det går för fort dit och den är över allt för snart bara!

Nu har jag gjort två länkar till dig ;-) bara för att du ska använda både din gamla adress och din nya. haha! Lycka till med den nya och välkommen till blogspot säger Slottslängan :-D (Blogspot har sina begränsningar och funkar inte alltid perfekt med bilderna men det märker du). I övrigt en väldigt bra blogmodell som passar oss inredningsintresserade bra tycker jag.

Ps, din present för ditt första inlägg hos mig kommer snart ;-)

Kram / Slottis