onsdag 25 april 2012

Ibland blir det värre först!

 
 Ja ibland blir det helt enkelt mycket värre först innan det blir bättre. Ett bra bevis på det är vårt kära hus för tillfället. Ser inte klokt ut! Nya fönster och nytt tak, men resten ser inte så kul ut. Dags att ta tag i saken och fixa utsidan. Vi gräver upp en bit av trädgården, där de förra ägarna har satt en himla massa blommor, här skall läggas singel istället, lättskött! Fasaden ska putsas till och målas och vi håller på för fullt med att byta ut de gamla källarfönstrena till glasblock. Som sagt, ibland måste det blir värre innan det kan bli bättre. Längtar dock tills det är bättre!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Vi håller på med ungefär samma... vår trädgård ser ut som skrutt just nu..grävskopan står där hela dagarna... har dränerat och ska nu lägga marksten och gårdsgrus. Undrar vilka färger ni ska ha på hs, grund, dörrar osv? Vill ha tips...... vi har ett vitt hus och ska måla grunden grå,men vet inte vilken färg vi ska ha på garagedörr, och entrédörrar, tips???

Malin

Maria sa...

Till Malin!
Usch ja då vet du hur det är!
Vår dörr är vit precic som fönster. Huset blir vitt med en grafitgrå grund, muren blir grafitgrå och så även carporten. Tror det blir snyggast så!
Lycka till!

110kvadrat sa...

OJ vilket projekt! Men tvivlar inte en sekund på hur bra det kommer att bli!!

Jag har en sak till dig på min sida:)

Norrsken - Emelie sa...

Det kommer bli jatte fint - kampa pa!!! Onskar att jag kom hem och halsa pa i sommar, men det blir till att spara till brollop istallet. Stor Kram