fredag 7 december 2007

Kul att ni titta in!

Här kommer då de sista bilderna på vårat badrum. Tusen tack för allt snälla kommentarer, det värmer skall ni veta. Kul att höra att ni tycker att det har blivit fint, själva är vi super nöjda, kunde inte vara gladare - detta är den perfekta julklappen.
När man befinner sig mitt i en renovering så ser man inget slut på det hela. Men när det väl är klart har man fort glömt hur jobbigt man haft det. Tur är väl det, annars hade man nog aldrig renoverat igen.
Det som återstår hemma hos oss nu är trappen. Väggarna skall målas, trappan slipas och även den få ett par lager vitfärg, det blir liksom pricken över i:et. Skönt skall det bli!
Tänk att vi snart har bott här i 8 månader, tiden gårt fort. Trivs verkligen bra här, känns som rätt boende för oss. ( Får se hur länge det varar, är nog renoverings narkoman måste ständigt har något på gång. Får väl ta hem till syrran och hennes sambo och börja fixa lite där i stället. Säg bara till, så kommer jag!!! )

Som ni kanske har förstått utav bilderna så är badrummet ganska litet. Men det gör inget tycker jag, här är mysigt.
Badkaret tog ett tag innan jag kunde bestämma mig, vill och har alltid velat ha ett Ifö på tassar. Efter att ha tänkt igenom det kom jag fram till att det var mer praktiskt med detta ifrån Svedbergs. Här finns det gott om utrymma att ställa ljuslyktor och tvålpumpar och så gillar jag den enkla raka designen på badkaret.
Handdukarna är riktigt stora härliga badlakan som jag fyndat på Hemtex när de hade rea. Brukar passa på när det händer, för oftast har de ta två och betala för en. De svarta lyktorna som jag har stående både på badkaret och på badrummsskåpet är ifrån Iittala, de har jag fått utav en kompis som har väldigt bra smak, ni skulle bara se hennes hem.
På hyllorna har jag min fina plåtburk med ett hängande hjärta, perfekt förvaring till sminket. Här står även lampetten jag köpte ifrån Lönnergårds Anna och en söt liten tygförvaring till hårsnuddar och klämmor.

Bild: Privat

Bild: Privat

Bild: Privat

Bild: Privat




19 kommentarer:

Anonym sa...

Det blev riktigt fint! Det är kul att se skillnaden på före och efter (jag har ju faktiskt sett hur det såg ut innan). Så mysigt med ljusen på badkarskanten. Vi har ett nyrenoverat badrum, men dessvärre inget badkar =(. Det hade varit mysigt.

Ha en trevlig helg!

Kram kram

Vårt lilla hem sa...

Åh va roligt att få se mer av ert vackra badrum! Det ser så lyxigt och härligt ut! Mysiga badlakan, fina lyktor och plåtburken och tygpåsen var ju jättefina!!
Badkaret är riktigt snyggt, det har mina svärföräldrar och de är supernöjda!
Jag gillar verkligen dina vägghyllor!! Får mna fråga var du hittat dem?! :)

Ha en underbar fredag!

Kram, Jenny

Goa sa...

Vilket underbart vackert badrum du har!! Jag har tittat om och om igen...så fint!!
Och fina bilder av vackra saker i övrigt också!
Detta ska jag följa!!
Hoppas det är ok...att jag länkar dig!
KRam och ha en underbar helg med massa mys...i regnet..:)

linnea-maria sa...

Hej vilket häftigt kakel ni har hittat. Badrummet ser väldigt funkis ut med en touch av romantik. Det är jättesnyggt! /linnea-maria

Julias vita drömmar sa...

Å så fint det är!

Hyllorna blev jag särskilt förtjust i.

Solsjö - Under en vind sa...

Det ser väldigt fint ut, många fina detaljer!!! Förstår att ni känner er nöjda! Ha en riktigt skön helg, här blir det soffan med Idolfinal! kramar!
pst...texten på brädan har Anna "lånat" från mitt väggord i matrummet...visst är det tänkvärda ord!

Anonym sa...

ia pia puff!du är mer än välkommen hem till oss!!vilket rum känner du själv,spontant,att du vill börja med?köket?hallen?badrummet vardagsrummet?välj du!så ses vi snart!tack så mycke och puzz på dig!!

Färjtorp sa...

Vilket jobb ni har gjort, det blev hur fint som helst! Skulle gärna besöka ert badrum =)
Kram Johanna.

Elin sa...

Men åh, tack för den fina kommentaren i min blogg! Kul att du gillar den. Har missat din blogg med...den är ju helt ljuvlig!

Nu ska jag kolla in den igen!

kram e

Guldkorn i min vardag! sa...

Vilket fint badrum! ordspråket var bra, take the time to smell roses precis vad som behövs i denna stressiga tid!
Kramar & Snöflingor
Ulla-Bella

Anonym sa...

Så fint så, med det vita och alla små mys och pys tillbehör som blir pricken över allt. Ha en skön helg! Kram

MOONLOVER´S sa...

men så super snyggt det blev! Å så skulle jag oxå vilja ha det. Ha en bra 2:a advent.

Ardisia sa...

Ni har verkligen lyckats med badrummet. Det blev superfint! Och roligt att se före- efter bilder också!

Ha en fortsatt trevlig helg! Kramis

Vårt lilla hem sa...

Tack för svaret ang hyllorna! Jag har en vit hylla i samma storlek nu, men det är inte så rolig. Får se om jag kan hitta någon liknande härikring, bor en bit från Ystad :)

Kram! Jenny

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Så fint det blev till slut.Skönt med badkar....fast man badar alldeles för sällan.Man borde ta sig mer tid...*LER*
Kram Pernilla

Anonym sa...

Verkligen snyggt! Vilken skillnad! Kram

Anonym sa...

ååå så fint! och DU...jag har verkligen INTE glömt bort din blogg, saknar din mucho när jag är på jobbet vill jag lova!
hoppas att du har haft en trevlig helg, själv har jag varit på diverse galej samt målat gjort klart skåpet som jag fyndade! bilder ligger i bloggen!
kram

vinklar o vrår sa...

Jösses vad fint det blev och vilken skillnad!! Hyllan var riktigt fin och brädan... ALLT är superfint!! :) Är brädan från Lönnegårds Anna (tror jag bloggen heter?!)
Krya på Dig!
Kram Maria

Anonym sa...

Vad mysigt badrummet blev! Har du hittat nån toarullehållare än? Vad tror du om en i svart smide? Hittade en när jag googlade på bilder: http://www.palskogsmide.se/17.html

Själv har jag letat efter ett smalt vinställ utan resultat. Ska vara 10-11cm och klämmas in mellan ett högskåp och en vägg i ett nyrenoverat kök (med lite småsaker kvar). Du kanske kan tipsa om något?

Ha det gott!