torsdag 25 december 2008

Städning!

Jo, jag erkänner jag har städmani - men vem har inte det!
Med de rätta produkterna kan det dessutom vara roligt att städa.
Mina favoriter är helt klart Maison Belle, har snart samlat på mig alla olika produketer där är. Helt klart värt pengarna, doftar både gott och gör gott i alla rum i huset, utan att slita på miljön eller inredningen. Favoriten just nu är allrengöringen med juldoft, härlig. Den kommer jag njuta av lång efter julen är slut.
Ja, alla klappar är nu upprivna och idag är det ett helt år till nästa julafton. Känns lite långt borta just nu, men den är nog här skall ni se.
Nä, dags att städa vidare. Vill ha rent och snyggt här hemma nu när man packar upp alla de nya saker man fick utav jultomten, kommer nog lite bilder så småningom på delar utav det.
Fick ni vad ni hade önskat er? Själv är jag helnöjd som vanligt, så tusen tack till min familj.
Bild: Privat

Maison Belle hittar ni här

8 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Jag har tyvärr inte städmani men visst blir det mycket roligare att feja med Maison Belle! Har nog faktiskt precis lika stor samling som du och njuter av dofterna när de används ;-)

kram och fortsatt god jul

rosenskära sa...

Såg (och klämde på) Maison Belle på Form & Interiör i tisdags. Men det är så mycket annat njutbart jag hellre lägger pengar på än städgrejer...

Lena

Beas sa...

Vilken vacker kavalkad av sprayflaskor! Jag blev också sugen på att börja skrapa ihop lite fräschare städattrialjer!

Ha en god fortsättning!

Fru Bes Blogg sa...

Hej!! Jag vill också ha maison städflaskor!! Vart köper man dom? jag hittar dom inte!1

//Fina

Fröken Fräken sa...

Jag sörjer inte så mycket för att julen börjar gå mot sitt slut, istället börjar jag längta efter vår och sommar. Och inte blev det bättre av att jag råkade börja se "Allsång på Skansen"-specialen som visades på tv igår. Hur somrigt som helst och jag satt och kved "Sommar...!" i soffan resten av kvällen, typ.. man är då omöjlig!!

Tyvärr är det ju lite svårt att här få tag i Maison Belle så jag har inte fått prova på dem, vore ju kul att ha om inte annat för förpackningarnas skull. Själv håller jag på och gör upp en städ- och rensarplan just nu....

Maria sa...

Hittade din blogg via Julias. Hoppas ok att jag kikar in ;). Jättefina bilder. God fortsättning!

linnea-maria sa...

Vilken snygg samling städprodukter!! Jag använder tyvärr (eller vad man ska säga) enbart grummesåpan, funkar till allt och luktar lagom. Hoppas julen blir fortsatt fin. Kram /linnea-maria

Carpe Diem sa...

Hej!

Hittade precis hit till din blogg och wow vilket fint upplägg med bilder osv... man blir verkligen inspirerad!
Nu blev jag dessutom väldigt nyfiken på dessa Maison Belle produkter! Finns dom bara att beställa på nätet?

Mvh Marie