fredag 5 december 2008

Varmt & gosigt!

Det var kärlek vid första ögonkastet när jag så Villa hemmets vackra quilt, på bloggen för ett tag sedan. När bloggens snälla ägare erbjöd sig att skaffa tyg till mig så kunde jag bara inte säga nej.
Så här är mitt resultatet, ett varmt och gosigt quiltat täcke som kommer till använding varje kväll när Lufsen vill ligga i mitt knä i soffan. Har man en vit soffa och en brun hund så behövs det ett täcke.

Så var det helg igen, den kommer alltid lika snabbt. Synd bara att den försvinner lika snabbt igen.
I kväll blir det glöggfest hemma hos ett par vänner och i helgen får jag fullt upp, skall passa en liten 15 veckors cocker valp. Man glömmer fort hur mycket mer de små valparna kräver. Man är ju van vid Lufsen som klara sig betydligt mer själv, så här hemma blir det fullt upp.
Glöm inte att tävla, vinnaren dras på söndag den andra advent - tävla gör ni här!Bild: Privat

12 kommentarer:

My White Cottage sa...

Superfint! Jag blir alltid lika imponerad över alla i bloggvärlden som är så duktiga på att sy! Ett sådant täcke är helt klart överkurs för mig...

Ha en toppenbra helg!
Kram från Jenny

Anonym sa...

Jätte fint. Förstår att du behöver något till soffan...speciellt i dessa tider då det är blaskigt hela tiden ute.
Kram

Nettan sa...

Å va snyggt! Gillar verkligen de där klassiska ränderna! Blir nästan lite avis att du ska ha valpbesök! Så mysigt! Ha det så jättebra i helgen då!
Kram Nettan

rosenskära sa...

Ja det där täcket har nog väckt habegär hos många, hos mig också...
Sydde du själv eller fick du hjälp?

Hoppas ni får en mysig fredag, vi ska snart åka till Frediksdal och njuta!

Kram/Lena

Ann-Catrin sa...

Mycket snyggt och så härligt mysigt... ja du nu behövs det filtar och annat i soffan... mina hundar är så smutsiga nu i alla geggea
kram
A-C

Fröken Fräken sa...

Vad mysigt det ser ut! Skulle behöva något slags skyddstäcke här i helgen eftersom det är hundpassning som gäller här med. Inte idealiskt med vitt överkast och en hund som gillar att "plöja" runt i det... och när det dessutom har blivit snöslask ute... hjälp!

Johanna sa...

Även jag blev superinspirerad av villa hemmets täcke! Samma tyg finns sedan rätt så länge här hemma, men ännu har jag inte tagit mig tid att sy det... Men jag SKALL göra det!

Kram

C De-sign sa...

Så fint hunden har det i soffan... min hund Maja löper nu..... men jag har vita lakan som överdrag...bara att hålla tvättmaskinen igång.... önskar dig en skön andra advent! Kram fr C

Villa Hemma sa...

hejhej

Oj, vad fint *fniss*. Jag skall snart ta tag i mitt täcke nr2... inte lika kul som nr1 :D

kram

Que seja doce... sa...

amei tudo por aqui...

En inredoholic sa...

Snyggt klassiskt! Vi har oxå ett täcke i soffan.Som åker upp ibland. Mer för maken dock. Hahah!! Hoppas du får en skön helg. Kram Jannice

Anonym sa...

underbart mönster på täcket/filten :) mysig att kura under i soffan tillsammans med en god film och en kopp glögg :)

stor kram sara