tisdag 11 december 2007

Klappat och klart!

Hur går det med julklapps inköpen iår? Själv är jag som vanligt färdig sedan en dryg vecka och nu ligger de här under granen och väntar på att det skall bli julafton. Hade egentligen tänkt att visa er bilder på våran fina gran, men eftersom jag fortfarande är sjuk så får det vänta, då bilderna jag tog ligger på usb minnet som finns på jobbet. Så länge får ni hålla till godo med mina julklappar.
Tycker varje år att de inte blir så många, men när de ligger här under granen så kan jag väl erkänna att det blev en del endå. Kan tyvärr inte avslöja några hemligheter här om vad paketerna innehåller, då familjemedlemmar läser min blogg, det får räcka med en tjuvtitt på hur de ser ut i år.
Varje år försöker jag komma på någont nytt när det gäller paket inslagning. Förra året tog jag stora lådor med lock och klädde med samma tapet som sitter på insidan utav badrumsskåpet. Där i stoppade jag de inslagna paketerna, så varje person fick en stor låda, perfekt till förvaring året om.
I år fick det bli rosa och röda paket med hemma gjorda filthjärtan.
Hur har ni själva slagit in era paket i år? Skall bli kul att se!

Bild: Privat
Bild: Privat


14 kommentarer:

Hedvig sa...

Hejsan!

Vilken fin blogg du har! Jag har följt den så gott som dagligen och njuter av dina fina bilder! Jag inspireras mycket av dig och dina idéer i hemmet, men följer sedan mitt eget hjärta ...

En sak jag undrat länge är var du har köpt den finfina blockljus-kaminen i vardagsrummet? Den är så fin och jag skulle så gärna vilja ha en sådan!

God jul till dig och dina nära och framförallt hoppas att du mår bra snart!

Hälsningar Stina

Maria sa...

Till Stina!

Önskar att jag kunde svar på din fråga ang kaminen i vardagsrummet. Den stod i huset när vi köpte den, men den ser ut att vara byggd på plats av tegelstenar ( har nämligen målat den vit ) och sedan har de bara lagt en marmor skiva över. Fungerar lika bra som en riktig, värmer ganska mycket med alla dessa blocksljus. Tack för dina fina ord!Kram

Anonym sa...

Åh! Så mysigt med julgran. Vi har inte skaffat någon än. Jag har funderat på om det är för tidigt. Men det kanske det inte är. Så fint det var med de rosa och röda paketen. Mina kommer att gå i vitt och silver.

Krya på dig!

Tea Kristin sa...

Så fine pakkene dine ble. :) Stilig med de hjertene på dem! Mine pakker kommer til å være hvite med røde bånd, og hjemmelagde røde til-og-fra-lapper på. :)

Vårt lilla hem sa...

Oj så vackra paket! Riktigt härligt med rött och rosa tillsammans, så juligt och härligt färgglatt!! Och vilka fina hjärtan!! Riktigt proffsiga!

Jag är kommer hålla mig till den bruna/vit/röda färgskalan i år. Förra året var det guld och rött. Året innan vitt. Jag gillar din idé med lådan, hmm nåt att fundera på till nästa år kanske :)

Ha en underbar dag!

Kram, Jenny

Färjtorp sa...

Härliga röda paket!!! Det är skoj att slå in och göra fina paket. Mina går väl mest i beige/brunt/rött kanske...än är jag inte klar!
Må gott.
Kram.

Anonym sa...

Trist att du fortfarande inte är kry. Men oj så fina paket, jag har inte köpt några än...hmm måste ta tag i det. Inte vet jag vad jag ska göra för julkort heller...börja bli tid för det oxå. Må gott, kram S

Anonym sa...

Hej Tack för ditt inlägg, kommer att öppna vår webshop i nästa vecka om det blir som tänkt! adressen är www.byvalentin.se Ha det gott och sovgott! =o)

Fredrik / Vit design sa...

Vilket engagemang för julklapparna.. Så grymt snyggt det blir. Nu har du inspirerat mig att slå in snyggt, tack för det :) Tyvärr har jag inte köpt någon klapp än :( kramkram

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Mmm..fina härliga paket.Det är så kul att få fina paket.Jag kan tyvärr inte lägge dom under granen förrän natten innan julafton, för det finns många klåfingrade barn här..hihi.
Kram Pernilla

sabina sa...

Fina paket! Nästan så man vill kika lite närmare på dom och klämma lite... :)

Jes/Vita villa vila sa...

Såå härliga paket!
Riktiga karameller :)

Kram! /Jes

Maria sa...

Fin kombo med rött och rosa! Det älskar jag!

Anonym sa...

Vilken underbar blogg!!!
Julklapparna ser jättefina ut med det röda papperet.