måndag 15 december 2008

Julmys!

Det börjar bli lite mysigt här hemma, med mycket levande ljus och enkla pappstjärnor. Mer julpynt än så blir det inte. Fick en liten grantopp utav mamma som har fått komma in, kommer lite bilder på den i veckan, den är såååå söt.
I fredags var vi en snabbis på Ikea och då menar jag verkligen snabbis. Men inköpslista i handel styrde jag sambon snabbt mellan alla avdelningarna. På 10 minuter brände jag 1000.- inte illa, måste vara något slags rekord. Fast det blev en hel del för pengarna, bla tre julklappar, ljust och mer ljus.
Nu har nedräkningen börjat, bara 7 dagar kvar att jobba, sen är jag ledig fram till efter nyår - skönt. Skall spendera tiden på gymmet, med hunden och förhoppningsvis påbörja ett nytt projekt som jag har skissat på i huvudet. Sambon jobbar den mesta av tiden, så då blir här mycket gjort.


Bild: Privat


15 kommentarer:

Designdrömmar sa...

Ja, det ska bli så skönt med lite julledighet:) Jag känner igen mig när du berättar om ditt Ikeabesök. Ska man gå i lugn och ro ska man lämna de effektiva männen hemma och man kommer aldrig därifrån utan att ha spenderat mimnst 500 kr oavsett tidsåtgång. Önskar dig en trevlig vecka!
Hälsningar åsa

Hemmalycka sa...

Vilken bra idé att ställa pappstjärna så där. Smakfullt.
Kram
Åsa

Anonym sa...

Det där blev hur bra som helst :-) Såg också smyckeskrinet av orgamin som du har gjort. Jag är urkass på att vika papper ;)

Fröken Fräken sa...

Vad behöver man mer egentligen än stjärnor och levande ljus?! Julstämning och fint direkt! Tror att jag har precis likadana stjärnor som dig, fast jag var generös och lånade ut mina till pappa (jag har ju som ganska många att ta av..)Man behöver ju faktiskt inte hänga upp alla stjärnor med belysning i fönstret, många blir minst lika fina på en tavellist eller på en bänk tex.

Nettan sa...

Enkelt och fint som vanligt! Behöver liksom inte vara tomtar i varje hörn för att få julstämmning! Kram Nettan

Dalatorpet sa...

Nyfiken på vad det kan vara :-). Undrar jobbar du med inredning annars? du kanske har sagt det här tidigare.

mamamekko sa...

Väldigt fint att ställa stjärnan sådär. De behöver ju faktiskt inte hänga i fönstret...
kram

Anonym sa...

hejhej :) jag får tyvärr inte långledigt men jag är iaf ledig både julafton och nyårsafton, så blir det när man är sjusköterska tyvärr..

vad fina bilder du visar, ibland behövs inte mer för att skapa stämning, och det är ju det julen handlar om :)

stor kram sara

Viktdrottningen - Anna Malmborg sa...

Snyggt med svarta band runt ljusen!

Kram!

Iris // Alla dagars kaos sa...

vad sött och enkelt med de små snörena om ljusen :)

oumberligating sa...

Hej! Hittade faktiskt din trevliga blogg via Bagarenochkocken eller om det var tvärtom, vi får se om de godkänner att länka vidare till min blogg. Ha en bra dag mvh från Peter Olofsson.

☆Therese sa...

Skjønne bilder!! Jeg liker slike pappstjerner (har en selv og ønsker meg fler).
Lenge siden jeg har vært innom deg, ser det har skjedd litt her :)
Skrivebordet ditt ble utrolig flott i sort.

Ha en fin dag og en deilig 3. adventsuke :o)

Anonym sa...

Hej!
Vad kul att du hittade fram till www.cancaninterior.com Webshopen har nu varit igång sedan en vecka, min blogg likaså. Den fysiska butiken finns i Stora Köpinge mitt emot Kyrkan. Det är kyrkans föredetta församlingshem och skola. Titta gärna förbi. Vilka trevliga inredningsbilder du har, jag lär mig nu bloggandet genom learning by doing.. tar gärna emot tips!

Camilla Alvén sa...

Vad skönt att vara ledig och skönt att ha tid för sig själv och sina projekt.
Ha det bra
Camilla

Ett skönare liv sa...

Vilka fina bilder, å mysig blogg..
ha en skön vecka!
kram nadja